GROOTSCHERMER

lintdorp aan de Eilandspolder
 

Wie vormen de Dorpsraad

Alex Huges (voorzitter)

Ik ben Alex Huges, sinds bijna drie jaar tot volle tevredenheid woonachtig in Grootschermer. Ik woon samen met Monique en ik werk in Alkmaar bij een vastgoedbedrijf. Juist omdat ik elke dag als ik de brug over de Schermerringvaart het dorp weer in rij het vakantiegevoel krijg. Het dorp mij veel plezier brengt, wil ik mij graag inzetten voor het dorp. Ik denk dat de dorpsraad daarin veel voor het dorp kan betekenen.

Jan Wind (penningmeester)

Geboren in Heiloo in 1961. Ondernemer in de zeescheepvaart. Woon met vrouw en twee kinderen in Grootschermer sinds 2008. Ik vind het leuk om betrokken te zijn bij de reorganisatie van de dorpsraad. Ik vervul daarbij de rol als penningmeester maar wel op tijdelijke basis. Ik doe hetzelfde bij de IJsclub en Stichting Raadhuis. 

Suzanne Pronk (secretaris)

Ik ben Suzanne Pronk, 16 jaar woonachtig in dit prachtige dorp. Moeder van 2 en samenwonend met Marco en zijn 2 kinderen. Daarnaast ben ik werkzaam in Zaanstad in een sociaal wijkteam. Naast de dorpsraad waarin ik het secretariaat op me heb genomen ben ik actief bij Thalia, de plaatselijke toneelvereniging. Ik ben al enkele jaren actief in de dorpsraad en hoop met ons nieuwe bestuur een slag te maken die het dorp nog mooier en toegankelijker maken.

Judith Jonker (bestuurslid en beheerder dorpshuis)

Mijn naam is Judith Jonker. Ik ben geboren in Grootschermer, even een paar jaar weggeweest en sinds 5 jaar weer terug in "mijn" dorp. Het voelde en voelt nu weer echt als thuis komen als ik het dorp in rijd. In de dorpsraad ben ik al weer een tijdje actief als algemeen bestuurslid en beheerder van het dorpshuis 't Wavertje. Ik doe dit met veel plezier en zou graag nog veel willen betekenen voor het uiterlijk en innerlijk van ons dorpshuis.

Han Bauw (bestuurslid sociale zaken)

Ik ben Han Baauw en ben mede eigenaar van een adviesbureau gespecialiseerd in fiscale douane zaken. Ik woon vanaf 2006 met veel plezier in Grootschermer. Ik zal als algemeen lid zitting nemen in de nieuwe dorpsraad.

 


Het bestuur dorpsraad Grootschermer (van links naar rechts: Jan Wind, Suzanne Pronk, Judith Jonker, Alex Huges, Han Baauw)